Goede Doelen Dag 12 juni

TENNIS TO FIGHT CANCER

Onze leden Pim en Yvonne Vogel organiseren:

TENNIS TO FIGHT CANCER op zondag 12 juni 2016 vanaf 14.00 uur
Gezellig tennissen tot 18.00 uur bij TOPSPIN Zwijndrecht, gevolgd door een heerlijke nasischotel.

Schrijf je nu in voor uiterlijk 31 mei a.s. en maak het inschrijfgeld over op rekening NL38ABNA0474346463 t.n.v. “Fight Cancer Pim Vogel”, om je deelname definitief te bevestigen. Vergeet daarbij niet je/jullie naam te vermelden.
Per persoon doneer je 25 euro. Mocht je niet willen tennissen, maar alleen supporteren en deel te nemen aan de nasischotel, dan betaal je 15,- euro.
Voor de voorbereiding van deze gezellige, sportieve, culinaire en goede doel middag hebben wij naast het inschrijfbedrag de volgende informatie van jullie nodig:

• naam/namen van de deelnemers + speelsterkte ………………….
• naam/namen indien je alleen gebruik maakt van de nasischotel ………………….
• mobiel te bereiken onder nummer ………………….

En stuur dan deze mail met bovenstaande info ter bevestiging retour aan:
vogel.pim@gmail.com of y.depaus@erasmusmc.nl

Naast mooi weer verwachten wij een maximaal aantal deelnemers en een hele gezellige middag voor dit zo belangrijke goede doel.

Informatie over het goede doel:

Deze zomer gaan de teamleden van de Havenzwemmers, die wederom eind augustus meedoen aan het zwemevenement SWIM TO FIGHT CANCER 078 in de havens en het centrum van Dordrecht. Als Havenzwemmers gaan ze zoveel mogelijk donaties ophalen voor FIGHT CANCER, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Echter naast het zwemmen zullen de Havenzwemmers nog veel meer activiteiten organiseren voor dit goede doel.