Clubkampioenschappen Nieuwe Stijl

Het is zover. De lancering van de TopSpin Clubkampioenschappen Nieuwe Stijl.
Geen last van vakanties, blessures, overwerk.Het hele zomerseizoen de tijd om alle wedstrijden te spelen. Alle wedstrijden dienen vóór maandag 15 augustus gespeeld te zijn.

Dubbel (heren – dames – gemengd);

Je wordt met je partner ingedeeld in een poule. Deze poulewedstrijden kunnen het gehele zomerseizoen, zowel overdag als ‘s avonds gespeeld worden. Voor deze wedstrijden mag er telefonisch een baan gereserveerd worden (zowel binnen- als buitenbanen). Indien gewenst, mag je meerdere keren per week wedstrijden spelen. In principe speel je één keer tegen alle koppels uit je poule. Je mag echter één keer een revanche-wedstrijd spelen (tegen wie mag je zelf bepalen).

Single (heren en dames);

Ook hier speel je in een poule. Je speelt het hele zomerseizoen wedstrijden, wanneer het jou en je tegenstander uitkomt. Speel je in een poule van 8, dan speel je 7 enkelpartijen. Wil je er drie in één week spelen? Dan kan dat, uiteraard in overleg met je tegenstander. Ook bij de single mag je één keer een tegenstander uitdagen voor een revanche-wedstrijd.

Algemeen;

Het afspreken met elkaar kan op email, what’s app, ouderwets via een telefoontje of gezellig aan de bar. Als er voor whats-app gekozen wordt, is er per koppel één contactpersoon. Wij maken een “clubkampioenschappen” groeps-app aan en je kunt op deze manier communiceren met je tegenstanders wie wanneer speelt, banen reserveren en de uitslagen doorgeven. Je kunt op het inschrijfformulier aangeven of je door middel van what’s app wilt communiceren.

Er mag ingeschreven worden voor maximaal drie onderdelen. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Bij de receptie/bar staan voor iedere wedstrijden ballen klaar. Deze ballen na de wedstrijd graag weer inleveren.

Finales;

Eind augustus ( donderdag 25 t/m zondag 28 augustus) wordt er gestreden om de clubkampioenen van 2016. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden de kwart, halve en finales gespeeld. De bovenste vier koppels worden uitgenodigd voor dit weekend.

Mocht jij of je partner niet kunnen, dan mag er met een invaller van gelijke sterkte gespeeld worden. Kunnen jullie beide niet, dan wordt de eerst volgende uit de eindstand uitgenodigd voor dit finaleweekend.

Eventueel latere instroom mogelijk (alleen in overleg)

WIJ HOPEN DAT JE MEE WILT DOEN AAN DEZE UNIEKE “PILOT” CLUBKAMPIOENSCHAPPEN NIEUWE STIJL!!