Clubkampioenschappen 2017

Na een geslaagde start “Clubkampioenschappen Nieuwe Stijl” in het seizoen 2016, gaan wij dit jaar, hier en daar iets aangepast, deze kampioenschappen weer organiseren. Geen last van vakanties, blessures, overwerk. Het hele zomerseizoen de tijd om alle wedstrijden te spelen. Alle wedstrijden dienen vóór maandag 21 augustus gespeeld te zijn.

Dubbel (heren – dames – gemengd);

Tot en met 23 APRIL kan er ingeschreven worden voor de diverse onderdelen. Je wordt met je partner ingedeeld in een poule. Deze poulewedstrijden kunnen het gehele zomerseizoen, zowel overdag als ‘s avonds gespeeld worden. Voor deze wedstrijden mag er telefonisch of via de what’s app een baan gereserveerd worden (zowel binnen- als buitenbanen). Indien gewenst, mag je meerdere keren per week wedstrijden spelen. In principe speel je één keer tegen alle koppels uit je poule.

Single (heren en dames);

Ook hier speel je in een poule. Je speelt het hele zomerseizoen wedstrijden, wanneer het jou en je tegenstander uitkomt. Speel je in een poule van 8, dan speel je 7 enkelpartijen. Wil je er drie in één week spelen ? Dan kan dat, uiteraard in overleg met je tegenstander.

NIEUW DIT SEIZOEN;

Afgelopen seizoen hebben wij gemerkt, dat sommige tennissers het erg lastig vinden om de eerste stap te zetten. Nu organiseren wij van begin mei een start-toernooi-week. In deze week word je eerste poule wedstrijd door ons gepland. Speel je 2 onderdelen, dan speel je deze week 2 wedstrijden. Geef op het inschrijfformulier je verhinderingen aan en wij houden daar rekening mee. Wij proberen de gehele poule waarin je ingedeeld bent op dezelfde avond te plannen, zodat je direct nieuwe afspraken kunt maken.

WIJZIGING: Dit seizoen zijn er twee avondtijden te boeken, namelijk 19.15 uur en 20.30 uur. Andere tijden in overleg met de receptie

Algemeen;

Het afspreken met elkaar kan op email, what’s app, ouderwets via een telefoontje of gezellig aan de bar. Als er voor what’s app gekozen wordt, is er per koppel één contactpersoon. Wij maken een “clubkampioenschappen” groepsapp aan en je kunt op deze manier communiceren met je tegenstanders wie wanneer speelt, banen reserveren en de uitslagen doorgeven. Je kunt op het inschrijfformulier aangeven of je door middel van what’s app wilt communiceren.

Er mag ingeschreven worden in maximaal drie onderdelen. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Bij de receptie/bar staan voor iedere wedstrijd ballen klaar. Deze ballen na de wedstrijd graag weer inleveren.

Kosten voor deze Clubkampioenschappen zijn: € 9,= per persoon / per onderdeel

Inschrijven kan via deze link