Tenniscompetities

Tennis Competities

Voor wie meer wilt dan een balletje overslaan organiseert Topspin Centre tenniscompetities en toernooien welke voor ieder lid toegankelijk is. Kijk regelmatig op onze website bij de agenda en het nieuws en like onze facebookpagina. Zo blijf je altijd up to date.

Om deel te nemen aan de damesdubbelcompetitie schrijf je je met een partner in. Het is soms ook toegestaan om met meerdere partners in te schrijven. Heb je geen tennispartner? Geen probleem wij koppelen graag! Geef je naam, sterkte en voorkeur voor mix of dubbel door via het contactformulier en wij gaan aan de slag.

Bij de donderdag dames competitie wordt er iedere donderdagochtend gespeeld door 12 competitieteams van september tot april. ( Een team bestaat uit minimaal 4 dames) Klik hier voor meer informatie.

Op vrijdag hebben wij speciaal banen gereserveerd voor een damesdubbelcompetitie. Deze ochtend speelt u met een vaste partner (team bestaat uit minimaal 2 dames. Klik hier voor meer informatie. Inschrijven vrijdagmorgencompetitie seizoen 2020-2021

In het zomerseizoen heeft onze vereniging (T.V. Zwijndrecht) in de competitie van de KNLTB een aantal teams spelen op dinsdag, vrijdag, en zaterdag. Nieuwe teams zijn van harte welkom!

Winter Tennis Competitie Drechtsteden

Al bijna 40 jaar organiseert het Wintertenniscompetitie Drechtstreden tijdens het winterseizoen in de tennishallen van Tenniscentrum Papendrecht en Tenniscentrum TopSpin Zwijndrecht. Dit biedt voor iedereen de gelegenheid om op een uiterst plezierige wijze in de winter actief te zijn met tennis.

Voor het Wintertenniscircuit Drechtsteden kun je als team voor de onderstaande competities inschrijven.

herencircuit op zaterdag en zondag

(teams bestaande uit minimaal vier heren; mogelijkheden voor speelsterkte 1 t/m 9),

* gemengd circuit op zondag        

(teams bestaande uit twee dames en twee heren; mogelijkheden voor speelsterkte 2 t/m 9)

* damescircuit op dinsdag, woensdag, donderdag en/of zaterdag

(teams bestaande uit minimaal vier dames; mogelijkheden voor speelsterkte van 4 t/m 9)

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.wintertenniscompetitie.nl

Zeer compleet All-in lidmaatschap

Sporten kan je bij TopSpin voor slechts €185,- per jaar! Je mag hierbij gebruik maken van alle sporten, waaronder tennis én spinning.