Tennis

Met het All-In lidmaatschap kunt u geheel het jaar onbeperkt gebruik maken van onze buitenbanen. Onze buitenbanen proberen wij het gehele jaar bespeelbaar te houden, echter met sneeuw en dooi is dit niet mogelijk. Maar naast tennissen op onze buitenbanen mag u met dit lidmaatschap ook onbeperkt gebruik maken van onze binnenbanen (april t/m augustus).

Zeer compleet All-in lidmaatschap

Sporten kan je bij TopSpin voor slechts €185,- per jaar! Je mag hierbij gebruik maken van alle sporten, waaronder tennis én spinning.

Lidmaatschap bij TopSpin Centre
8 Court Superior binnenbanen
8 Gravel plus buitenbanen
Geen bardiensten
Uitdagende competitie’s & toernooien

Winter Tennis

Vanaf september gaan onze wintercontracten van start. U huurt een binnenbaan op een vast tijdstip en op een vaste dag. Deze baan is 28 weken tot uw beschikking.  De tarieven voor een wintercontract zijn per baan en per uur. Klik hier voor de beschikbaarheid voor seizoen 2019/2020

In ons centrum worden er regelmatige toernooien en competities georganiseerd.

Onderstaand een greep uit onze toernooien en competities.

Winter Tennis Competitie, georganiseerd in twee tenniscentra (Tenniscentrum Papendrecht en TopSpin Centre) is de grootste van Nederland. Op Dinsdag – zaterdag en zondag strijden de teams in blokken van 3 uur om de eer. Dames – heren en gemengd. Voor deze competitie klikt u hier (doorverwijzen naar WTC);

DDC is in de winter de langst lopende dames(team)competitie. Al ruim 30 jaar spelen de teams (maximaal 14) iedere (26 weken) donderdag van 09.00 uur – 13.00 uur in teams van minimaal 4 dames hun wedstrijden. Deze competitie is de sterkste (dames) competitie in de regio. De teams variëren van speelsterkte 4 tot 7. Gegarandeerd spannende wedstrijden.

Vrijdagmorgencompetitie. Deze koppelcompetitie is zeer populair bij de dames. De wedstrijden worden wisselend tussen 09.00 uur en 13.00 uur gespeeld. De vrijdagmorgencompetitie start in september en loopt door (afhankelijk van de inschrijvingen) tot ½ april;

Kersttoernooi, tussen Kerst en de eerste week van januari heerlijk ontspannen, sportieve wedstrijden spelen. Ons Kersttoernooi organiseren wij tot volle tevredenheid van de deelnemers vele jaren.

Voorjaarscompetitie georganiseerd door de KNLTB. Er kunnen nog nieuwe teams inschrijven (tot 15 december). De competitie begint 2e weekend van april. Duur van deze competitie is 7 speelweken. Er kan ingeschreven worden voor damesteams op dinsdag, vrijdag (avond) en zaterdag, heren- en gemengde teams op vrijdag(avond), zaterdag en zondag.

Interesse ? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten.

Open Toernooi Nick de Stigter Voorjaar (zie nieuws);

Open Toernooi Nick de Stigter Zomer (zie nieuws);

EP toernooi (eigen-partnertoernooi) (zie nieuws).

    Heeft u een vraag?

    Velden met * is verplicht