FysioAalbert

Sinds september 2014 hebben wij in ons centrum fysiotherapeut/ blessurecoach Aalbert Mintjes. De fysiotherapeutische dienstverlening van FYSIO Aalbert is persoonlijk en modern van opzet. U werkt samen met Aalbert aan het herstel van uw blessure.

FYSIO Aalbert is geregistreerd bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en in het Centraal Kwaliteits Register (CKR) voor Fysiotherapeuten.

Fysiotherapie Aalbert Mintjes bij tenniscentrum Zwijndrecht

Klik hier voor de website

Praktijk & Balans

Marlies Kooijman en Ester de Bruin zijn beiden kinesioloog en natuurgeneeskundig therapeut met een uitgebreide opleiding. De afgelopen jaren hebben zij zoveel mooie resultaten gezien van kinesiologie-behandelingen, dat ze met enthousiasme een gezamenlijke praktijk in het TopspinCentre in Zwijndrecht zijn gestart.

Als u wilt weten waar uw klacht vandaan komt en wat u eraan kunt doen.

Kinesiologie Praktijk & Balans

Klik hier voor de website

Schoonheidssalon Plevier

De salon waar u compleet tot rust komt!De salon is voorzien van een zithoek met twee stoelen en een tafel waar eventueel een tweede persoon kan plaatsnemen. De behandelstoel is extra groot, waardoor iedereen er goed op kan liggen. Zodra de zon gaat schijnen zorgt de vaste airco voor genoeg verkoeling. Als extraatje voor in de winter kan de stoelverwarming van de behandelstoel worden aangedaan. Mocht u te vroeg zijn voor uw afspraak, dan is er op de gang een bank waar u plaats kunt nemen.

Schoonheidssalon Plevier
Schoonheidssalon Plevier

Klik hier voor de website

Get A Tan

Spray tan is razend populair; hét slimme alternatief voor de zon of de zonnebank. Een veilige manier om er binnen 10 minuten mooi gebruind uit te zien! De behandeling vindt plaats in een speciaal ingerichte ruimte, in alle privacy. Een specialiste vernevelt met een spray tanning apparaat de vloeistof gelijkmatig over je gezicht en lichaam.
Het effect is direct zichtbaar!

Boek nu een behandeling bij spray tan studio ‘Get a Tan’ in TopSpin Centre Zwijndrecht! 
Al de Eco Tan-producten van Eco Tan zijn 100% gecertificeerd natuurlijk en bevatten
uitsluitend natuurlijke ingrediënten; goed voor je huid en geschikt voor iedereen!

Klik hier voor de website