Winterlessen bij Maximus

Beste ouder, cursist,

De inschrijvingen voor de winterlessen zijn geopend!

Maximus Tennis vernieuwt de inschrijfmethode. We stappen over op een ander inschrijfsysteem via onze site: overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Dit houdt in dat wij niet langer afhankelijk zijn van yourtennis om in te schrijven. Alle  aanmeldingen lopen via onze vernieuwde website https://maximus.tennis/.

U kunt dus NIET meer via yourtennis inschrijven!

Hoe werkt het?

U gaat naar https://maximus.tennis/ . Hier kiest u voor het menu “Tennislessen” en de gewenste vereniging. Vervolgens kiest u het lespakket naar keuze. U kunt hier voorkeur voor trainer en beschikbaarheid aangeven. We doen er alles aan om te voldoen aan uw gekozen lespakket, mocht dit onverhoopt niet lukken dan nemen wij contact met u op.

En de betaling?

U betaalt na uw pakketkeuze direct via IDEAL of u kunt aangeven te willen betalen per automatische incasso in 6 termijnen. Graag uw gegevens invullen. In geval van automatische incasso gelieve uw bankrekeningnummer in te vullen. Om ons te machtigen voor het incasseren gaarne het SEPA formulier downloaden, getekend inscannen en mailen of bij de trainer inleveren. U ontvangt direct de factuur van uw bestelling in uw mailbox.

Wanneer?

U kunt vanaf nu inschrijven voor de winterlessen. Tot 27 september worden de inschrijvingen meegenomen in de planning voor het winterseizoen. Als u zich na deze datum nog inschrijft hangt de indeling af van de beschikbaarheid. Dus graag inschrijven vóór 27 september. De lessen starten 5 oktober 2020.

Instructievideo

Om het nieuwe proces te vergemakkelijken, hebben wij een video gemaakt zodat u precies kunt zien wat de bedoeling is. U dient dan in het menu “Tennislessen” te klikken op het YouTube logo in de tekst. Mocht u hierna nog vragen hebben dan kunt u altijd mailen of bellen op onderstaand nummer.

Succes en we zien uw inschrijving graag tegemoet!

Kristel Nederend

Maximus Tennis

Winkelhaak 11
3335 KG   Zwijndrecht
telefoon: 06 – 27 01 23 22
e-mail: info@maximustennis.nl
internet:   www.maximustennis.nl