KNLTB Voorjaarscompetitie Competitie 2017 “Nieuwe Stijl”

GEEN PLEK MEER BIJ JE EIGEN TENNISVERENIGING OM COMPETITIE TE SPELEN? Kom bij het TopSpin Centre en speel de competitie bij ons op het park. (met een competitielidmaatschap)

Er zijn door de KNLTB drie nieuwe competitiestijlen aangeboden:

ZOMERAVONDCOMPETITIE

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie en heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je competitie spelen, maar ben je (vaak) verhinderd in het weekend? Zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.

Klik hier voor meer informatie in een overzichtelijk schema

8 & 9 COMPETITIE

Ben jij net begonnen met tennis of speel je regelmatig met en tegen je vrienden, maar heb je nog nooit competitie gespeeld? Of heb je de laatste jaren lessen gevolgd waardoor je het redelijk onder de knie hebt en wordt het wel eens tijd voor het spelen van competitie? Formeer dan een team en doe in 2017 mee aan de nieuwe 8&9-competitie!

Klik hier voor meer informatie in een overzichtelijk schema

ONDER35 COMPETITIE

Spelen met én tegen spelers van je eigen leeftijd? Competitie spelen op zaterdagen vanaf 17.00 uur? Dat kan in 2017 als je mee doet met de Onder35 competitie. De naam zegt het al: exclusief voor spelers en speelsters van 17 tot en met 35 jaar. Zeven zaterdagen in april en mei.

Klik hier voor meer informatie in een overzichtelijk schema

Uiteraard is het ook mogelijk om op ons tennispark “oude stijl” competitie te spelen. Uiterste inschrijfdatum is 10 december 2016!

Meer informatie bel 078 – 6299 299 en vraag naar Joan of Marlies.