Up-date CORONAVIRUS

UPDATE CORONAVIRUS (06-05)
Zojuist is in de persconferentie bekend gemaakt dat er vanaf 11 mei weer getennist mag worden. Een bericht waar we hartstikke blij mee zijn en waar we naar hebben uitgekeken.
De KNLTB maakt voor het tennissen richtlijnen, deze moeten eerst nog worden voorgelegd aan en goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het NOC-NSF. Waarschijnlijk moeten we als vereniging, net als bij het opstarten van de jeugd afgelopen week, toestemming vragen bij de gemeente.
Als we al deze informatie tot onze beschikking hebben zullen we jullie laten weten hoe we er samen voor kunnen zorgen dat we weer op een veilige manier kunnen gaan tennissen.
We informeren jullie daar zo snel mogelijk over, heb dus nog even geduld.

8 gravelbanen

UPDATE CORONAVIRUS (30-04)
Goed nieuws vanaf 02 mei mogen we weer (onder strikte protocollen van het RIVM én de gemeente Zwijndrecht) met de kinderen weer op onze buitenbanen starten met lessen. Niemand van de ouders/verzorgers mogen op het tennispark alleen de kinderen. Wij gaan er vanuit dat iedereen meewerkt aan het uitvoeren van het protocol en hebben ontzettend veel zin om weer te mogen starten met de jeugd. Nu maar hopen op mooi weer!
UPDATE CORONAVIRUS (25-04)
Dat was wel even een tegenvaller voor de tennissport afgelopen dinsdag! Wel heeft het kabinet de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus iets versoepeld en mag de jeugd t/m 18 jaar onder strenge voorwaarden vanaf 29 april sporten. Maximus stond al helemaal klaar om de trainingen voor de jeugd weer te hervatten, echter heeft de Overheid de uitvoering hiervan bij de Gemeente neergelegd. Dat wil voor dit moment zeggen dat wij met de jeugd t/m 18 jaar nog niet kunnen/mogen starten tot we groen licht én de voorwaarden van de gemeente Zwijndrecht mogen ontvangen en uitvoeren.
De KNLTB is hiermee ook volop in de weer in Den Haag. Wij hebben goede hoop dat de tennissport één van de eerste sporten zal zijn waarmee we voorzichtig aan weer mogen starten. Alleen wordt het geduld van ons en de tennisliefhebbers danig op de proef gesteld.

UPDATE CORONAVIRUS (21-04 21:00 uur)

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus iets versoepeld. Jeugd t/m 18 jaar mag onder voorwaarden sporten vanaf 29 april; de overige maatregelen zijn verlengd t/m 20 mei. Dat betekent dat verenigingen beperkt open mogen voor tennissen, padellen en lesgeven aan jeugd t/m 18 jaar. De voorjaarscompetitie wordt verplaatst naar het najaar en de KNLTB maakt scenario’s en toolkits voor het sporten in 1.5 meter samenleving.

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/corona-update-21-april-jeugd-tm-18-jaar-mag-tennissen-en-padellen-competitie-verplaatst-naar-najaar/

Tennissen

 

UPDATE CORONAVIRUS (15-03 18:00 uur)

Zoals iedereen waarschijnlijk zelf bij de persconferentie heeft vernomen moeten we vanaf heden onze deuren sluiten!

De wintercontracten stoppen per direct en een “losse” baan huren is vanaf heden niet meer mogelijk.

Voor trainingen van Maximus verwijzen wij jullie naar de website van Maximus

De competities waren al gestopt en onze vrijdagmorgencompetitie is met ingang van vandaag “bevroren”. Dat wil zeggen dat er geen wedstrijden meer gespeeld kunnen/hoeven worden dit seizoen. De deelnemers ontvangen van ons een mailtje deze week.

Tot 6 april zijn er geen spinninglessen (als het RIVM langer adviseert volgen wij dit uiteraard) die geldt ook voor de fitnessruimte.

Wij hadden het graag anders gezien, maar hebben alle begrip voor het besluit van het RIVM.

Voor meer informatie mail naar administratie@topspincentre.nl

Het Team van het TopSpin Centre

UPDATE CORONAVIRUS (13-03 16:00 uur)

Zoals eerder aangegeven, hanteren wij de richtlijnen van het RIVM.

Echter houden wij ook de site van de KNLTB in de gaten.

Het laatste bericht van 13 maart is dat vrijspelen nog niet aan banden is.

Wij blijven open voor onze klanten en volgen de adviezen van het RIVM.

Het is dus belangrijk om deze op te volgen.

Het zijn:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Gebruik alleen je eigen bidon/waterfles

 

TopSpin Centre